Eenvoudig beheer van al uw materieel

Met Bedrijfsmiddelbeheer registreert u eenvoudig en snel al uw materieel. Naast de registratiefunctie kunt u ook keuringen en reparaties toevoegen. Zo weet u niet alleen wat u aan materieel bezit, maar ook wanneer het materieel is gekeurd en/of is gerepareerd. U ontvangt zelf automatisch een melding wanneer een bedrijfsmiddel weer gekeurd moet worden. Eindelijk volledige controle over al uw materieel!

Bekijk screenshots

Uw materieel altijd gekeurd

Bedrijfsmiddelbeheer houdt voor u bij wanneer een keuring komt te vervallen en stelt u hiervan automatisch op de hoogte. Een keuring kan in zijn geheel worden vastgelegd, zodat u precies weet op welke punten het materieel is gekeurd. Met één druk op de knop wordt het keuringsrapport gedownload. U hoeft dus nooit meer te zoeken naar een keuringsrapport en kunt u direct aantonen dat uw werknemers alleen met gekeurd materieel werken.

Bekijk screenshots

Controle op onderhoud

Bedrijfsmiddelen gaan kapot of hebben preventief onderhoud nodig. Met onze software kunt alle soorten onderhoud registreren. U weet precies hoe vaak een bedrijfsmiddel is gerepareerd, door wie en wat de kosten hiervan waren. Ook kunt u de totale onderhoudskosten zien. Zo kunt u met behulp van deze informatie en de actuele waarde van het bedrijfsmiddel een beter beslissing nemen bij een volgende benodigde reparatie; reparen of toch vervangen?

Bekijk screenshots

Verhuur uw materieel

Een probleem met het verhuren van uw materieel is de beschikbaarheid van uw bedrijfsmiddelen. Hoe weet u welk materieel u wanneer beschikbaar heeft voor verhuur? Met de verhuurmodule binnen Bedrijfsmiddelbeheer is dit probleem verleden tijd. Met Bedrijfsmiddelbeheer weet altijd exact wat en wanneer u welk materieel beschikbaar heeft. Daarnaast is de administratie rondom het verhuur van uw materieel imet Bedrijfsmiddelbeheer altijd in orde en compleet, van de reservering tot de retournering van de bedrijfsmiddelen.

Bekijk screenshots

Uitgebreide service en support functie

Met de service en support functie binnen Bedrijfmiddelbeheer kunnen uw klanten, leveranciers of andere partijen eenvoudig contact met u opnemen. Alle service- en supportaanvragen komen in één overzicht binnen en ziet u direct welke storingen of klachten nog openstaan. Vanuit Bedrijfsmiddelbeheer kunt u reageren op de aanvragen om zo de aanvrager op de hoogte stellen van de voortgang van bijvoorbeeld de storing.

Bekijk screenshots

Alles in één duidelijk overzicht

Alle belangrijke cijfers en meldingen zijn verzameld in één duidelijk overzicht. U weet direct wat u aandacht nodig heeft; een storing, een verlopen keuring of periodiek onderhoud dat moet worden ingepland. Alles snel inzichtelijk met het dashboard.

Bekijk screenshots

Bedrijfsmiddelbeheer ook bij de hand

Met de mobiele app heeft u Bedrijfmiddelbeheer altijd binnen handbereik. U kunt op uw tablet of telefoon al uw materieel beheren, keuringen en reparaties inzien en aanmaken en u heeft ook toegang tot al uw relaties. De mobiele app is geschikt voor zowel Android devices als Apple devices.

Bekijk screenshots

Beheer ook uw relaties

Bedrijfsmiddelbeheer komt met een geheel relatiebeheer (CRM). Met relatiebeheer kunt u al uw klanten, leveranciers en contactpersonen registreren. De koppeling met de Kamer van Koophandel zorgt voor een nog snellere registratie van uw relaties. U typt de bedrijfsnaam in en de overige informatie wordt opgehaald uit het handelsregister.

Bekijk screenshots

Geef klanten inzicht in uw materieel

Plaats u uw materieel wel eens bij klanten op het terrein? Zij willen vaak weten of het materieel wel gekeurd is. Met Bedrijfsmiddelbeheer kunt u inloggegevens verstrekken voor de Bedrijfsmiddelbeheer Viewer App. In de app voor Android en Apple devices kan de klant zelf de keuringsrapporten van het geplaatste materieel inzien en downloaden. Zo hoeft u geen e-mails meer te versturen met alle keuringsrapporten, maar kan de klant de rapporten zelf downloaden.

Bekijk screenshots

Weet alles van uw werknemers

Met personeelsbeheer (HRM) binnen Bedrijfsmiddelbeheer kunt u op een gestructureerde en overzichtelijke wijze alles registreren omtrent uw personeel. U kunt niet alleen de verlof- en ziekteverzuim registreren en inzien, maar ook het functioneren van het personeel aan de hand van beoordelingsformulieren. Met de uitgebreide personeelsbeheer weet u echt alles van uw personeel wat een werkgever moet weten.

Bekijk screenshots
-->